Tietosuojakäytäntö

Vellamon Retket käsittelee henkilötietojasi 1.4.2024  alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksien mukaisesti. Henkilötietojen käsittely on lainmukaista, asianmukaista ja läpinäkyvää.

Henkilötietolakiin (523/99) 10 § perustuva Rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Vellamon Retket

88900 Kuhmo

Y-tunnus: 2917084-7

puhelin: 0405092459

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Carita Kyllönen

vellamonretket@gmail.com

Rekisterin nimi

Vellamon Retkien asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Retkien ja verkkokaupan tilausten toimittaminen ja asiakassuhteen hoito. Kerättyjä tietoja ei käytetä markkinointiin tai asiakaskyselyihin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.

Rekisterin sisältämät tiedot asiakkaasta

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tilaustiedot

Rekisterin tietolähteet

Asiakkaan itse syöttämät tai muulla tavoin (puhelin, sähköposti) antamat tiedot. Asiakkaan tilaukset synnyttävät tilaus- ja maksutietoja.

Tietojen luovutus

Jotta tilaaminen on sinulle sujuvaa, välitämme asiakasrekisteriin tallentuneet tarpeelliset tiedot yhteistyötahoillemme, jotka hoitavat tilauksen kuljetuksen ja maksuliikenteen. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille, Vellamon Retkien ulkopuolisille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaate

Vellamon Retkien tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Käyttäjätunnus ja salasana on vain Vellamon Retkien toimijalla, jonka tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterin käyttäjää sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tietojen tarkastusoikeus

Sinulla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä tietoja Vellamon Retket on tallentanut sinusta henkilörekisteriin. Pyynnöstäsi ja niin halutessasi muutamme tai poistamme henkilökohtaiset tietosi.

Tietojen säilytysaika

Asiakastietoja säilytetään asiakassuhteen olemassaolon ajan. Asiakassuhde katsotaan päättyneeksi 30 vrk kuluttua siitä kun asiakas on saanut verkkokauppatuotteensa tai hänelle suunniteltu retki on toteutunut. Tämän jälkeen tiedot poistetaan asiakasrekisteristä. Kirjanpitotositteita säilytetään kuusi vuotta tilikauden päättymisestä.

Päivitetty 24.3.2024